سردار خادمی: یکی از اهداف جنگ شناختی گمراه کردن جامعه است-راهبرد معاصر

سردار خادمی: یکی از اهداف جنگ شناختی گمراه کردن جامعه است

رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه با تاکید بر اینکه پایه اساسی جنگ شناختی این است که جامعه را نسبت به افتخارات گذشته خود بی اطلاع کند، گفت: گمراه کردن جامعه یکی از اهداف جنگ شناختی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 July 23
کد خبر: ۱۹۵۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار مجید خادمی رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه در اختتامیه نشست سراسری و کارگاه‌های آموزش تخصصی معاونین بسیج اساتید کشور که عصر شنبه در تهران برگزار شد، گفت: رئیس دولت موقت خدمت امام رفته بود و درخواست کرده بود آمریکا در تهران بماند.

 

وی افزود: امروز چالش این است که آمریکا در خلیج فارس، دریای عمان، و نقاط دیگر بماند یا برود؟ مدت‌هاست آمریکایی‌ها می‌گویند اگر خیالمان از این منطقه راحت می‌شد به سمت شرق آسیا و سریع چین می‌رفتیم.

 

سردار خادمی ادامه داد: روزی آمریکا فکر می‌کرد می‌تواند کشور را از پا دربیاورد. بیش از ۱۷ هزار شهید ترور داریم و این در شرایطی بود که انقلاب تازه پیروز شده بود، اما به جایی نرسید و امروز در حوزه براندازی به این نتیجه رسیده است که به تنهایی نمی تواند کاری از پیش ببرد و به دنبال یارگیری است.

 

رئیس سازمان حفاظت اطلاعات سپاه با تاکید بر اینکه آمریکایی ها وقتی احساس کردند در حوزه جنگ سخت نمی توانند کاری از پیش ببرند، افزود: وارد مرحله دیگری از جنگ شدیم. وارد جنگ شناختی شده ایم.

 

وی با تاکید بر اینکه پایه اساسی جنگ شناختی این است که جامعه را نسبت به افتخارات گذشته خود بی اطلاع کند، اظهار داشت: در گمراهی قرار دادن جامعه یکی از اهداف جنگ شناختی است.

 

سردار خادمی تاکید کرد: جهاد تبیین یعنی استخراج حقیقت از دل واقعیت. نفوذ یا جریانی است یا فردی. شرایطی که در کشور می خواهند ایجاد کنند همان نفوذ جریانی است. دشمن تلاش می کند با گسترش نفوذ جریانی افرادی را در کشور جذب کند. جهاد تبیین یکی از راه های مقابله با دشمن است.

 

مینا بیابانی رئیس بسیج جامعه زنان نیز در این نشست گفت: از مباحث مهم پرداختن به موضوع هویت انسانی زنان است. متاسفانه منافع نظام سلطه و حیات نظام سلطه در ایجاد چالش‌هایی در این موضوع برای زنان و مردان است. حیات نظام سلطه در گذشته با تولید می چرخید امروز بر مدار مصرف ادامه می‌دهد.

 

وی افزود: در این میان زنان از ظرفیت‌های بیشتری برای این چالش‌ها برخوردارند. مسائل هویتی زنان در این حوزه است یکی از گروه‌های این قرارگاه کارگروه احیای هویت زن مسلمان است.

 

بیابانی از دیگر کارگروه‌های این قرارگاه را کارگروه ترغیب به ازدواج یا ترویج ازدواج آسان و یا اقناع سازی برای فرزند آوری عنوان کرد: آنچه مربوط به فعالیت بانوان می‌شود در این کارگروه مربوط به اقناع‌سازی مادران است. یکی از مسائل اساسی در حوزه جمعیت مسئله فرهنگی است.

 

کارگروه ترویج عفاف و حجاب از دیگر کارگروه‌های قرارگاه تعالی زن و خانواده بود که رئیس بسیج جامعه زنان کشور بیان کرد.

 

بیابانی در ادامه به معرفی کارگروه اقتصاد مقاومتی و اشتغال زنان سرپرست خانواده و قرارگاه تعالی زن و خانواده پرداخت.

 

وی بسیج اساتید را از جمله اقشار بسیار تاثیرگذار دانسته و گفت نیازمند حضور و کنشگری اساتید فرهیخته هستیم.

 

بیابانی افزود: اتکای ما بر تولید محتوای توسط اساتید است . در حوزه کنشگری استادان بسیجی نقش فعالی می‌توانند برای همکاری با ما داشته باشند. در حوزه تولید محتوا جامعه نخبگانی بسیج بازوی مقتدری برای ماست.حضور شما در همه بخش‌ها و برای همه اقشار برای ما مغتنم است. امیدوارم بتوانیم از همکاری بسیج اساتید در این قرارگاه استفاده کنیم./

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده